Het boek


Het boek en andere achtergronden van het statusmodel

afbeelding van omslag statusboek

Afbeelding omslag

We weten het allemaal: de baas heeft macht, de docent heeft overwicht en die overbuurman is dominant. Maar waarom vinden we dat? Wat doen ze precies?

In ons boek Het fenomeen status: waarom we ons gedragen zoals we doen (Uitgeverij Scriptum, ISBN 90 5594 373 8) leggen we uit wat zij doen en waarom wij vinden wat wij vinden.

Het draait om verhoudingen of posities-ten-opzichte-van-elkaar. Die verhoudingen blijken de sleutel tot het werkelijk doorgronden van communicatieve successen en van communicatieve missers.

Het boek is bij ons verkrijgbaar. Stuur ons een mailtje.

Klik op de afbeelding links voor een grotere weergave van de omslagfoto.

Geen 'howto'-boek

We beschrijven in ons boek geen recept om problemen op te lossen. Wel beschrijven we de basisingrediënten, waarmee de lezer zelf aan de slag kan om het juiste communicatiegerecht voor de juiste gelegenheid te maken.

De auteurs

De auteurs houden zich bezig met het innoveren van communicatie & organisatie. Daarnaast onderzoeken zij communicatieprocessen. De basis voor hun werk ligt in de brede studie Theorie der Gezondheidswetenschappen.

Gebruikte literatuur

Op deze pagina vind je een overzicht van artikelen, boeken en andere literatuur die we hebben gebruikt bij het schrijven van het boek en teksten op deze website.

Bijdragen?

Tips en ideeën voor jouw en ons werk en onderzoek zijn van harte welkom. Het emailadres en telefoonnummer onderaan de pagina.

Let's Get In Touch!


© Stultiens & Stultiens